Csak én.

Rólam, történésekről.

Friss topikok

  • savanykas: jajj nekem mennyi lemaradásom van a naplómba... de semmi kedvem a gép előtt ülni... a vihar miatt ... (2010.06.14. 16:03) Levélmásolat...
  • Jyll001: Megmondom!:-) Milyen sulit kerestek? Próbálj megnyugodni!Bár tudom baromi nehéz! Puszi! (2010.05.09. 17:55) Szombat.
  • savanykas: tudom mar!!!! Hol farmol???www.farmerama.com itt??? mer itten csinaltam egyet en is, bar nem igaza... (2010.04.19. 09:08) Minden mi volt.:-)
  • Jyll001: @savanykas: Hogy van a pöttöm? Puszi neki!:-) (2010.04.17. 21:03) Betegség hegyek..:-((
  • savanykas: Mi van a kicsivel?? Mitol volt a láza??? Majd azért ird meg vagy valami!!! (2010.04.05. 19:38) Egy hét után.....

Linkblog

Túl a ballagáson...

2010.05.03. 09:35 | Jyll001 | Szólj hozzá!

Nagyon sűrűek a napok...évvégi hajrá a suliban, ballagás, vendégek, itt alvók, mindennek megfelelni. De ugy néz ki idáig az akadályok leküzdve, és eredménnyel.Ráadásul pozitiv eredménnyel.:-)A hétvégén itt volt nálunk az öcsém is, az uj párjával, igyekeztünk kitenni magunkért.Megmutattuk nekik a várost, a nappali és az éjszakai életet is, sétáltunk a parton,voltunk a kilátónál, fagyiztunk, halászlét ettünk, még fallabdázni is volt az öcsém énférjemmel.:-) Anyu is itt volt, ő sajnos a már jól megszokott arcát mutatta, a teljes letargia, érdektelenség, a csak az alvás az ami fontos...ez szerepelt most is fő tevékenységeként. Pedig élvezhette volna, hogy együtt lehet a gyerekeivel,az unokáival, mint ahogy szerintem minden nagymama ezt teszi....de kijött a szobájából, kint volt pár percet, majd visszement lefeküdni.Ha fent volt is akkor sem szólt nagyon senkihez, ha igen, akkor is csak annyit, hogy minek főzök, nem kell az...minek mosom ki a teritőt, jó az ugy is...meg minek a sütemény....annyira rossz hogy nincs egy igazi nagyijuk a gyerekeknek, aki ugy igazi "nagyimódra" viselkedik.Épp beszéltük a tesómmal, hogy nálunk sok minden kimaradt az életünkből. Lehet pont ezért hajtunk annyira arra, hogy a gyerekeinknek mindenük meglegyen, ez tárgyi, és törődés szinten egyaránt.

Csirkepaprikás fő most épp, a kicsinek meg carbonara.

A lány most érettségizik..remélem sikerül. Anyósom épp most hivott, hogy a sógornőm fia ugy meg volt ijedve, mert ő is ma érettségizik....és hogy jajjjj...meg hogy hogyan szedi össze a felvételijéhez szükséges 180 pontot.....hogy én hogy sajnálom...a lányomnak minimum 400 pont kell, de ez anyósomat abszolute nem érdekli, a másik unokáért való aggódás leköti minden erejét. Wáááááááááá........Ha én egyszer......lehet hülye vagyok, de ha megmondhatnám neki a magamét..de jól esne.:-))

No megyek.:-) Szépeket!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://jyll001.blog.hu/api/trackback/id/tr861970491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása